Maxning, Nyårsnatt & KräksjukanNyår idag då. Hade faktiskt nyårsplaner, men dem gick i stöpet igår pga kräksjukan. Så det ser ut att bli en ensam nyårsnatt på tu man hand. Ser inget fel i det heller visserligen. Bara piggare inför morgondagens ryggpass.
Men god mat, det ska jag äta.

Maxade i bänken igår. 110kg blev det. Riktigt nöjd faktiskt. Trodde dock jag skulle orka mer. Var på vippen att jag fick upp sista biten. Så jag tror en rättvis siffra blir 105kg.
Något som jag också var riktigt nöjd med, var mitt första pass på Delta Gym. Vilken skön stämning det var där. Alla var där för att träna. Inte fjutta. Som är så vanligt förekommande så man vill spy, inne på SATS anläggningar.
Många stora grabbar, och tjejer. Var en inspiration som hette duga.
Dessutom kostar årskortet där, typ hälften emot vad jag betalar idag till SATS.
Så kanske flyttar mig dit.

Detta blir nog sista inlägget för 2008. Har haft ett trevligt år tillsammans med er läsare.

Vi ses nästa år!

Gott Nytt År

Bänkpress, 9:13, & GrötIdag vaknade jag 9:13. Lite förvånad att jag hade sovit så lite. Men däremot glömde jag väcka Evelina som skulle med 8:47 bussen idag. Så hon kom lite sent. Inte bra. Men det löste sig.

Idag är det alltså maxning i bänkpressen som gäller. Fokusering!

Därefter följer ett bra bröstpass.

Nu gröt!

Återkommer när jag är hemma igen!

Dåligt tändstift, IRL & Delta Gym


Tror jag joinar henne.... Ser skönt ut

Vaknade 15:34 idag. Bra där, Emil....
Mörkt ute redan, och allt känns skit direkt. Ingen bra start på dagen.

I dag är det vila på schemat. Imorgon bröstpass med min coach, på Delta Gym inne i stan. Kommer bli grymt ballt att se hur det ser ut där. Samt träffa coachen IRL, blir häftigt. Ett bröstpass deluxe är utlovat.

Har precis slevat i mig en tallrik pasta. Utan något till.

Vilken start på dagen.... Vill bara lägga mig och börja om.

Mera filosofsnack


En av mina favoriter, Henrik Jansson

Snart kväll. Eller, ja, det är kväll i mina ögon i alla fall. Det är kolsvart ute och alla sitter hemma och jäser. Det i mina ögon, är definitionen utav kväll.
Hade ett helt INSANE bröst,vader & armpass i morse! Brösträningen känns bättre än på mycket mycket länge nu.
Kommer bli spännande att se vad jag ligger på i bänkpressen när jag kommer till SATS Väsby imorgon. Ska inte köra bröst igen, men tänker testa bänkpressen i vilket fall. Alternativt på tisdag, så man kan maxa.

Har börjat planera så smått vad som skall göras här hemma när Evelina flyttat ut. Dels så har jag stora planer med förrådet. Som skall användas till något mer användbart, än som lådförvaring. Återkommer i det ärendet. Bilder utlovas!

Ingen utgång i helgen för mig. Kryssningen och Juldagen fick räcka denna månad. Nu blir det lugnt för min del fram tills Trance Energy 09 & Monday Bar Spring Break Cruise. Annars är det 200% fokus på träning, hälsa och kost samt SÖMN!
Växa växa växa!

Ta hand om er där ute och träna ät & väx!

Humor på tjänstemanna nivå

Det här är humor tycker jag.

– Beds and blowjobs! råkade Ryanairs vd Mike O'Leary säga när han pratade om vad som skulle erbjudas på bolagets nya flyglinje till New York. Inte blev det bättre när hans kommunikationschef försökte förklara uttalandet. – Beds and blowjobs är bara ett arbetsnamn som ska symbolisera en nivå av service som man normalt sett inte skulle associera med Ryanair, sade Stephen McNamara till E24.
Aftonbladet text-tv
Publicerad: 2008-12-27

Alströmer Trofén, Benböj & Åre
Det var någon som sa, att från och med nu skulle det bara bli ljusare för varje dag som går. Hur det går med den teorin, vet jag inte. I mina ögon är det bara mörker. Natt jävla svart....

Nåväl, nu ska jag inte negga ned hela det här inlägget. För idag har jag bestämt mig för att köra mitt benpass. Som jag dröjt med i nästan 2 veckor att köra. Straff på det.

Men idag ser jag fram emot att köra tunga benböj, verkligen krama ur framsida lår i bensparken.
 
Måste ju bli stark nu inför Åre. Sist jag åkte skidor, tränade jag extra benträning, och det var ett riktigt smart drag. Jag orkade åka hela dagar i streck och även kvällsåkning 2 gånger, direkt efter dagsåkningen, utan vila.


I Åre ska vi även ge oss på offpisten är det tänkt. Då krävs det starka lårmuskler.


Mindre än en vecka kvar nu innan satsningen börjar, emot Alströmer Trofén 2009.

Alkohol & Tung Träning = Feting bort!

Aj aj, vilket träningspass. Jag ska nog inte träna dagen efter en utgång något mer. Trots alkohol i kroppen så fick jag till ett hyfsat pass. Men inte alls samma kontakt och energi som jag brukar ha. Hade inte ätit så värst mycket innan heller visserligen. Men nästa pass blir bättre.

Kommer ligga på 2 benpass i veckan under januari. Då jag ska försöka få lite styrka i dem lagom till Åre v5. Offpisten hägrar ju...

Fick dock väldigt bra kontakt med axlarna som vanligt. Det är nog min starkaste muskelgrupp förutom triceps.

1 januari börjar vi starten mot målet.

Rygg, Axlar & Mage


Dags att skaka av sig julfläsket nu. Är i laddningsfasen inför mitt rygg,axlar, mage-pass nu.
Förväntar mig ett jävla tryck idag, tack vare julmaten. Återkommer under kvällen med recension.

En grym Tisdag får avsluta 2008!


Idag har jag haft en grymt trevlig dag!

Började dagen med ett trevligt möte. Som för min del kommer betyda en omfattande omdirigering utav mitt arbetsliv.
Ekonomimässigt. Jag ser med tillförsikt fram emot ett helt outstanding 2009.

Har även nya planer gällande vart jag skall placera min träning. 550kr/mån är för dyrt för ett SATS medlemskap i mina ögon. Har börjat spåna på ett projekt i den delen som kan betyda gratis träning framöver. Mer om det under Januari.

Nu blir det packa inför en lugn och skön julhelg tillsammans med min gamle mor. Nej, Mamma heter det.

Njut nu utav god mat, god dricka och tänk bara på dina närmaste dessa dagar. Det skall jag göra! Träning och annat väsentligt får komma under 2009.

Trevlig kväll och God Jul, vi ses runt Annandag Jul här igen!


Businessman On the barbell


Imorgon Tisdag, är en viktig dag i min karriär. Ny kostym är inhandlad. Likaså skjortor. Parfymen är lagd, där den skall. Håret är klippt. Öronen rensade. Ansiktet rakat.
Väldigt viktigt. Går allt väl, så hoppas jag på en ljusare framtid i alla områden. Mer om det imorgon.

Efter det mötet, hämtar min gode vän Peter mig. Därefter bär det av raka vägen ut mot Arlanda och Terminal 4.  SATS lokaler skall intas utav två träningsnördar på hög nivå. Hela lunchen skall gå åt till träning, avkoppling och massor av motiverande skitsnack. Två killar emellan.

Alströmer Trofén 2009

Nu är det då klart, Ahlströmer Trofén 2009 blir av i år med. Nybörjartävlingen som låter alla vara nybörjare på scenen.
Förra året vann denna kille overall:Ganska bra form va? Skulle mörda för att ha sådana ben som han har här. Men jobbar på det!

Det jag ville säga med det här inlägget är alltså att jag med 95% säkerhet kommer ställa upp på denna tävling under 2009.

Nu är det handla julklappar som gäller!

Ha det gott och God Jul & Gott Nytt år!

Omstrukturering

Efter lite omstrukturering i mitt privatliv, så kommer träningen ta en mer intensiv riktning från och med 1 januari.
Detta för att fokus då kan ligga på mitt huvudintresse, bygga.

Återkommer under kvällen med lite mera update kring hur allt kommer se ut under våren.

Stagnerad och juluppehåll


Upptäckte nu att senast jag uppdaterade var i Söndags.

Emellan har jag haft innebandy i Måndags, tränade bröst,vader och armar igår, Tisdag.
Idag hade jag återigen axlar, mage och ryggpass. Sjukt skönt!

Dagsformen ligger för närvarande på 98 tunga kilon.

Jag har stagnerat lite på vikterna nu denna veckan, men det är nog bara naturligt. Jag siktar på att utvecklas ännu mera under 2009. Nu kommer ju juluppehållet med allt vad det innebär. Bland annat lite uppehåll i träningen och dieten. Ja, jag tänker synda. Men det gör inte så mycket. Jag har ingen bråska någonstans.

Nu ska jag kika runt lite på nätet, samt försöka hitta den där julklappen åt mig själv, Vad det är, det avslöjar jag efter nyår. Kul blir det i vilket fall.

På fredag är det benpasset!

Tills dess, keep it hard!

Nu köööööör vi!


Sitter och ska klämma min morgonprotte just nu. Sent, jag vet.
Men jag är ledig ganska mycket denna veckan, så jag tänkte ta tillfället i akt och träna så mkt jag hinner. På olika vis förstås.
Tänkte dra igång den där förbannade kardion någon gång. Den har ju inte riktigt blivit av ännu, tack vare mitt konstiga jobb, samt en hel del andra yttre faktorer.

Var iväg igår och slängde ihop mitt ryggpass med axlar och mage-passet. Gick strålande.
Men nästan på vippen att jag inte orkade sista axel seten. Var faktiskt relativt trött i kroppen när jag gick på hantellyft åt sidan. Men med vilja så går det har jag lärt mig. Är det någonstans jag kan coacha mig själv, så är det inne på gymmet.

Fortsätter att se riktigt stabilt ut på marklyften. Gjorde den i smithen igår, eftersom det är det enda som finns att tillgå inne på SATS Arlanda. Känns sådär. Ställningen känns inte naturlig, plus att jag var tvungen att ställa mig tillrätta direkt efter första upplyftet. Vilket inte känns sådär kanon när man har 110kg i händerna.

Mental note: Inge mera marklyft i smithen
.

Förövrigt så känner jag mig så galet stark inne i gymmet numera. Det är helt sinnes!!
Alla övningar, går att ta i lite extra på, och jag får alltid upp dem när jag drar på lite till i vikt. Detta är riktigt kul och motiverande!!

Sömnlös


Nu har jag försökt sova 3 gånger, utan lyckat resultat. Sista gången jag försökte, då var jag precis på väg in i sån där drömsömn, men istället så ringer det på telefonen IGEN!

Jaja, nu blir det till att vakna till istället! Innebandy om 2 timmar!!!!

Dag 29 - Innebandy + Ledig

Helgen har varit bra. Ska inte klaga alls. Jobbet ryckte upp sig, och träningen har fått vila under helgen till förmån för en del kardioträning. Tänkte trappa upp kardion from denna vecka nu. Det har jag mitt nya arbetsschema att tacka för, att det är möjligt.

Nu ska jag fortsätta kolla på Bigger, Faster, Stronger - The side effects of being an american, och äta upp det sista utav lunchen. Sen blir det en powernap.

Förkylning hägrar...

Dag 27


Återkommer imorgon med ett genomgående inlägg om denna helgen. Har fullt upp och ska mysa ner mig framför TVn och käka lite.

Ha en bra kväll gott folk!

Nya PB på armarna - Dag 26


Återigen sätter jag nya rekord i mina träningspass. Å detta på kcal underskott återigen!
Bicepscurl med hantel kör jag idag på 26kg's hantlar, kontrollerat.
Bicepscurl med z-stång kör jag idag på 50kg, kontrollerat.
Detta från att ha startat med ungefär hälften utav dessa vikter under dietens början. Känns sjukt roligt!


Hade riktig pump i biceps och triceps efteråt också. Vilket syns än mer tydligt nu när man har deffat bort lite underhudsfett runt armarna.

Träningen går som sagt, mycket bra!

Imorgon är det rygg, med marklyft som inledning. Vilket kommer att försökas sätta nya rekord i igen. Jag ska upp i 200kg i den!

Stats efter v3

Morgonvikt: 101,5kg

Bröst
101cm (-2cm)
Mage 101cm (-3,5cm)
Rumpa 108cm (-1cm)
Lår 54,5cm (-6,5cm)
Vad 37cm (-1cm)
Överarm 36,5cm (+/-0)

Kommentar: Det här bevisar väl ganska mkt att det inte är vikten på vågen som avgör hur det går me dieten. Vilket jag har varit envist inställd på hela tiden. Men här har jag svart på vitt att kroppen sköter sin ommöblering på egen hand.
Vikten är oviktig

Dag 22

Dag 22 nu. Mätningen har jag inte hunnit göra ännu. Kör 4dgr i streck ute i Skärholmen. Tredje dagen nu.

Jobbar på med dieten, men kör lite mindre protein under några dagar här nu...

Träning ikväll också... Innebandy 1½ tim.

RSS 2.0