Jag har flyttat

Vet du vad vi gör.. Nu lägger vi ned här... Nya adressen lyder http://body4future.wordpress.com

Innebandy, HIIT & XGF

Har precis kört 1½ timmes innebandy på liten plan. Helt stört vad kass kondition jag hade idag. Visserligen 2 veckor sedan jag spelade sist. Sen är jag lite tyngre än vad jag normalt brukar vara. Men kul att jag har sånt tryck i steget om jag vill i alla fall. Kanske ska börja köra lite HIIT (High Intensity Intervall Training). Det passar mig bra. Tror jag.

Ska ned med en XGF nu och sedan blir det lite protte innan läggdags. Idag har jag haft min ätardag. Men vill inte köra så satans mycket kalorier i alla fall. Magen blir helt cp av det. Hade hicka i säkert 1 timme efter innebandyn idag.

Imorgon är det möte på morgonen, sedan in på kontoret och arbeta av offertstocken samt ringa in lite nya möten. Måste lägga ett par sälj nu innan löning. Mycket utlägg under mars sen nämligen.Nu kör vi! Ända in i mål! Som vanligt! Eller hur?


PS Kände den dära höftmuskeln för första gången idag, som sitter under där "bilringen" är. Den börjar blotta sig nu. Ett steg i rätt riktning liksom. DS

Bröstpass med 117 dagar kvar

Dagens träningspass såg ut så här:

Bänkpress
1x12 50kg, 1x8 70kg, 1x5 80kg, 1x1 110kg, 3x5 80kg

Sne bänkpress
2x12 40kg
(Dessa två supersetades)
Flyes m 3sek stopp
2x12 12kg

Flyes i CC Incline
2x12 2ans motstånd

Flyes i CC Stående
1x88 1ans motstånd

Ett mördande pass för brösten och även framsida axlar tar ju mycket stryk i denna. Vi kom även fram till att dagens tabbe var att köra just bröst idag. Detta för att vi körde ett mördarpass för utsida och baksida axlar igår, vilket kändes duktigt idag när vi låg i bänkpressen att dem var trötta. Mjölksyra på en gång!

Allt som allt en bra avslutning på veckan. Imorgon återgår vi till det normala och allt vad det innebär.

JS Dieten Dag 8

Kände mig extra torr idag och var därför tvungen att kolla om min känsla när jag tittade mig i spegeln stämde. Det gjorde den! 98,5cm lyder det nya midjemåttet. Under 100cm för första gången sedan nästan 4år!

Min träningsmusik
Favorit i repris

En gammal film från i somras, då allt började. Min träning började ta form på ett lite mer seriöst sätt. Om än utan coach och rätt balans i kosten.


Ryggpass med 118 dagar kvar


Varit på gymmet redan. Ska dra i mig måltid nummer 3 för dagen strax. Blir nog lite lyxigt jordnötssmör på det också tror jag!
Tänker ta mig en skön liten promenad sedan på ca 40min, och få lite frisk luft. En skön tupplur på ca 30-40min tänker jag ha idag också. Måste låta kroppen få återhämta sig ordentligt nu i dagarna. Även om det är kul att träna igen och man vill köra tyngre och tyngre, så måste jag vara smart nu. Kardion skall dessutom trappas upp ändå. Den har varit nästan obefintlig innan.Gjorde en smart grej igår kväll. Jag köpte 8st jättesmå storlekar utav matlådor. I 7st har jag vägt upp en veckasförbrukning utav jordnötssmör, och den 8e burken använder jag till före och efter proteinet till träningen. Klapp i ryggen på mig!Lite stressad med 119 dagar kvar

Idag är jag glad. Ska försöka ta mig från soffan och iväg och cykla några varv. Måste få igång cirkulationen i kroppen igen. Komma tillbaka till fornstora dagar. Febern känns nästan som den är helt borta. Det yra i huvudet kvarstår dock. Men vill inte bry mig så mycket längre. På måndag gäller jobbet igen. Då skiter jag i huruvida om jag bara har en arm, jag ska dit och vara bäst!

Nu blir det frukost och dem dagliga kosttillskotten.

Forsberg är tillbaka med besked!


Gästposering på Ahlströmertrofén 2008


Ahmad Ahmad & Martin Kjellström

Lite dagsformssnack med 120 dagar kvar till tävling


Ska försöka mig på en wordpress-blogg så småningom, när jag börjar få ordning på mitt övriga liv.
Är inte så jättetaggad på bloggdelen för tillfället, men försöker slänga in en uppdatering lite då och då som ni märker.

Tänker hoppa in i gymmet imorgon igen. Blir nog inget lyfta skrot. Cyklar igång kroppen, lugnt och sakta istället. Vill bara känna att kroppen lever fortfarande liksom.

Yrheten har inte försvunnit ännu. Men gör mitt bästa med intag utav vitaminer & mineraler. Kunde dricka 6 liter vatten igår under eftermiddagen, men kände mig ändå uttorkad och törstig hela tiden. Varm som satan vart jag!

Tillbaka till sjuk-kuren!

Vi ses gott folk!

Dagsformen med 121 dagar kvar

Igår kände jag mig faktiskt mycket bättre än på hela veckan hittils. Var på väg till arbetet idag och skulle avsluta några affärer. Istället fick det bli ombokningar utav dessa. Dessutom missar jag sälj-kickoffen i Skövde imorgon. Vilket känns riktigt risigt faktiskt. Men febern kom tillbaka imorse och nu är jag varm och kall om vartannat. Samt alldeles yr i huvudet. Har fått bort den mesta smärtan i kroppen tack vare ett gäng Alvedon.

Tänkte ta mig en promenad, för att se om frisk luft kan få mitt huvud lite klarare.

Återkommer imorgon med hur helgen kommer se ut.

Saknar gymmet väldigt mycket nu!

Krasch

Vilka dagar det har varit. Förra veckan kraschade datorn, och i söndags kraschade jag. Så här ligger jag nu, nerbäddad i soffan och försöker hjälpa kroppen med allt jag kan. Dessvärre har jag så ont i ryggen att jag måste trycka i mig smärtstillande var och varannan timme för att kunna vara vaken en stund. Inte så bra knanske...

Dieten fortsätter som vanligt, så fort jag återhämtat mig. För tillfället är det inte någon mat alls i kroppen som går ner. Hade 39 graders feber igår när jag vaknade. Ingen direkt skön känsla.

Jag har några teorier varför denna krasch hände:

# Överträning - jag har tränat 15 pass senaste 16dgr.
# Ny diet - omställning till ny diet, ihop med överträning blir kanske lite väl tufft ibland.

JS-Dieten Dag 2

"Looks like a roadmap back there"

Jag känner mig låg, mycket låg....

Hoppas på en lite mer energisk fortsättning på dagen i alla fall. Känns redan som att jag är less på allt och alla för tillfället.

Nåväl. Ska iväg och jobba nu igen. Ta hand om er gott folk!

Några taggande ordspråk

Kom på att jag vill delge er alla med några utav mina favoritcitat/ordspråk:

- Commitment is doing the things you said you would do, long after the mood you said it in has left you. //George Zalucki

- Is what Im about to do now, moment by moment. Is it leading me towards my objection, or away from my objection? AND PICK! //George Zalucki

- JUST DO IT! //NIKE

- There is no Y in happiness. // Will Smith i The Pursuit of happiness

- Nobody but nobody cant tell you that you can't do it. You're the only one, who can give that away! //George Zalucki

- When do people really start to live? When they face death....
// Anthony Robbins

Nytt monsterpass med 128 dagar kvar

Tangerade mitt urprungliga rekord i bänkpressen idag. 120kg. Gjorde 3 reps. Kände att jag hade kunnat gjort fler i en vanlig fri bänk. Men stannade där, då det här bröstpasset kräver sin man för att orka genomföras.

Fick ett otroligt tryck idag också. Antar att det beror på jordnötssmöret. Har läst många som får bra pump utav det, så därför antar jag det. Saltet i det som ska skapa nåt enormt tryck sägs det.

Har tänkt gå en skön powerwalk nu på kvällen faktiskt. Den brukar ta ca 40-45 min beroende på tempo, och mäter ca 3,8km. En standard slinga som går runt mitt område där jag bor. Massor med natur och skön utsikt. Får ta någon bra bild därifrån en vacker dag.


Dagsformen Dag 1

JS-Dieten 2009

Sitter och mumsar i mig utav jordnötssmöret nu. Galet gott!!!! Om än, lite ovant. Just nu...

Min diet kommer se ut som följande, håll till godo!

4v JS-Diet Extreme (Kan komma att sänka kcal efter 1v).
4 port. MUSCLE-XGF Choklad 1400 kcal (frukost, mellanmål, lunch och middag).
120g Naturellt jordnötssmör 743 kcal (middag och kvällsmål för att vara maximalt mätt på kvällen).
2 port. Creatine HSC Citrus 260 kcal (Pre, Post-Workout) 
2 port. VP2 Whey Isolat 200 kcal (Pre, Post-Workout)

Totalt: 2603 kcal

Frigs Omega-3 90 kcal (5ml frukost och 5ml kvällsmål).
BCAA 4500 72 kcal (6st pre-powerwalk, 6st pre, 6st post-workout, 6st kvällsmål).
GL3 L-Glutamin 120 kcal (5g Pre-powerwalk, 10g pre, 10g post-workout 5g kvällsmål).
MultiPro 32X 0 kcal (1st frukost och 1st kvällsmål).

Total: 282 kcal

JS-Diet + Kosttillskott Total = 2883 kcal


Powerwalk 3ggr/v 45min
Styrketräning 3-5ggr/v 30-45min

Klättring emot målet med 129 dagar kvar!

Det blir ett kort inlägg ikväll. Fokusen kvarstår i mitt liv. Livet börjar ta form, mot mina mål, med stormsteg.
Imorgon börjar JS-Dieten. Har alla varor hemma nu. Allt är förberett. Dieten är förberedd in i minsta detalj nu. Återkommer imorgon med före bilder, samt en mer detaljerad ingående plan hur denna skall gå till. Dieten är inte ursprungsformen utav JS Dieten, utan mera anpassad för en bodybuilder.

Som sagt återkommer imorgon. Har 3 möten på jobbet imorgon. 3 prospects. Nu kör vi. Ända in i mål!

There is no Y in happiness

Har haft en fantastisk dag på jobbet idag. Allt har stämt, och gått min väg. Önskar att jag kan få till den här fokusen varenda dag. Jag har ett skönt flyt i allt jag gör för tillfället.

Träningen bestod idag utav 1½tim kardio i form utav innebandy. Hade ingen kondis alls.
Måste ut och bättra på den när det börjar bli varmt igen. I mina yngre tonår älskade jag att springa långt. Tyckte mer om långdistans än korta rundor. Mycket därför att jag var som bäst på det kanske.

I morgon är det rygg som står på schemat. Delta Gym skall intagas utav mig och min coach. Dieten påbörjas onsdag. Berättar mer imorgon kväll om hur den kommer gå till rent praktiskt, samt vad jag har för förväntningar och förhoppningar, samt några ord ifrån coachen.

Tills dess, ta hand om er där ute i kylan nu!

Träningen med 130 dagar kvar

Som jag skrev här nedan så påbörjar jag min js-diet inom några dagar. Denna gången tänker jag inte vänta in någon "ny vecka", eller att jag "ska bara bygga några veckor till". No excuses! Nu kör jag på med detta! Punkt.
Får hem mina produkter från min coach inom några dagar. Då sätter jag igång med omedelbar verkan. Formen ska fram. Tiden är oväsentlig. Om det tar 4 veckor eller 4 månader, spelar mindre roll om jag ska vara ärlig. Formen skall fram till varje pris. Debuttävlingen skall ske under 2009.

Anledningen till denna beslutsamhet, kan tillskrivas ett sjukt skönt samtal med min gode vän och träningspartner, Peter. Vi hade ett galet bra snack ute på SATS Arlanda i eftermiddags. Om alla aspekter i livet i allmänhet. Men speciellt arbetet och inför mitt tävlande. Han ser ju hur jag utvecklas varje dag i mitt byggande. Men får även uppleva mina motgångar.
En sån kille är guld värd att ha runt sig vid såna här tillfällen. Som kan ge en input i alla slags lägen.

Till dagens pass då. Jag känner mig starkare och starkare för varje ny vecka nu faktiskt. Dagens pass fick bli en riktig genomkörare för hela kroppen. Kände att jag ville skaka liv i den igen. Först ut, bänkpress i smithen. Börjar med några sköna mellantunga set på ca 80kg. Känner att jag vill ha mer. 10kg till. Nu känns det lite! På med 20kg till. Här kände jag mjölksyran komma flygande som ett brev på posten, mitt i första repet. Trycker dock upp ett till rep innan jag sätter upp stången för sista gången. 110kg bänkpress alltså.
Går sedan på sittande bänkpress i maskin. Tänker att, jag måste vara slut i brösten nu efter 110kg's lyftet. Så börjar lite lätt på 91kg (jag vet, konstiga vikter). För lätt. På med 112kg. Fortfarande mer att ge. Näst sista hacket, 117kg. Trycker ifrån med 6 starka, strikta, djupa rep.
Vidare till latsdragen. Samma tankebana här, lagom är bäst. 98kg. För lätt, återigen. Tänker att 105kg borde nog gå. För lätt igen. 8 strikta,djupa rep dras ned. Latissimus dorsi börjar svara med ett tryck. Pinnar ned till 112kg's hacket. Avslutar övningen med 6 strikta rep.
Här känner jag mig i stort sett färdig med passet. Men Peter tänker ta en resa till solarieöarna, vilket betyder lite ensamtid för mig. Så jag sätter mig i benpressen och kör 2 lätta set i den, sedan över till bensparken och kramar ur det sista som behövdes.

Nu ska vi laga tortillas och nötfärs här hemma. Sedan blir det tidigt i säng ikväll. Imorgon skall det ägas på jobbet!

Inställning, Fokus, Vilja!

JS-Dieten, Kostrådgivare & 130 dagar kvar

Vaknar idag och känner mig relativt pigg i kroppen. Låren är lite mörbultade, men annars känner jag mig stark och taggad inför dagens pass ute på SATS Arlanda. Då jag mer och mer har glidigt över till mat i pulverform, så tänker jag inom kort gå helt över till den s.k jordnötssmörs-dieten, även kallad js-diet. En diet utformad utav min coach och kostrådgivare, Sid Knutsson. Ni som vill kan läsa mer i hans blogg.

En av alla fördelarna med denna är att den är billig, den ger snabbare resultat, samt att man håller sig mätt och belåten. Man får dessutom, som om det inte vore nog, ett sjuhelsikes tryck i musklerna, tack vare saltet i jordnötssmöret. Nu kan man ju inte glida in och tro att det handlar om vanligt amerikanskt jordnötssmör. Det vi pratar om här är alltså en ekologisk variant, utan massa socker. Sid Knutsson håller även på att ta fram ett eget sådant, as we speak. Mer om det senare!

Nu, laddning i form utav mat, dagens pillerskörd, samt packa träningsväska.

Vi ses gott folk!

RSS 2.0